найближче море
 
 
Чернігів, вул. Старобелоуська 69
т. (0462) 930-800




Продукція

Нашими технологами розроблено широкий асортимент продукції, що задовольнить будь-який смак:

  • Риба солена в асортименті;
  • Риба в’яленая в асортименті;
  • Риба холодного та гарячого копчення в асортименті;
  • Рибні пресерви (філе шматочки в різних заливках і соусах);
  • Салати з морської капусти з різними наповнювачами.

Повний перелік нашої продукції

  • Риба солона
  • Риба холодного копчення
  • Риба гарячого копчення
  • Риба в’ялена
  • Пресерви
  • Морепродукти
  • Свіжоморожена риба
  • Інша продукція

Риба солона

1 Форель філе шматочки слабосолена у  вакуумній упаковці 1/100 (нарізка)
2 Кілька пряного посолу
3 Кілька слабосолена Південна
4 Оселедець  атлантичний слабосолений
5 Оселедець  слабосолений 350+
6 Оселедець  слабосолений у вакуумній упаковці 300+
7 Оселедець слабосолений у вакуумній упаковці  350+
8 Оселедець слабосолений у вакуумній упаковці   400+
9 Оселедець  пряного посолу
10 Оселедець пряного посолу 350+
11 Оселедець пряного посолу у вакуумній упаковкці 350+
12 Салака  пряного посолу
13 Скумбрія без голови слабосолена у вакуумній упаковці
14 Скумбрія без голови  слабосолена
15 Ставрида тушка слабосолена зі  спеціями Ніжна
16 Сьомга слабосолена филе без шкіри у вакуумной упаковке 1/300
17 Сьомга слабосолена філе без шкіри у вакуумній упаковці 1/500
18 Сьомга слабосолена філе без шкіри у вакуумній упаковці
19 Сьомга слабосолена філе шматочки у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка)
20 Сьомга слабосолена філе зі шкірою
21 Тюлька слабосолена зі спеціями Ніжна  1/200
22 Тюлька слабосолена

Риба холодного копчення

1 Бичок холодного копчення
2 Горбуша тушка холодного копчення
3 Кальмар філе холодного копчення
4 Кальмар філе холодного копчення в у вакуумнійй упаковці 1/300
5 Кілька холодного копчення
6 Лящ без голови холодного копчення у вакуумній упаковці
7 Лящ з головою холодного копчення у вакуумній упаковці
8 Лящ з головою холодного копчення
9 Лящ пласт без голови холодного копчения
10 Масляна стейк холодного копчення
11 Масляна філе холодного копчення у вакуумній упаковці 1/300
12 Масляна філе шматок холодного копчення
13 Масляна черевця холодного копчення
14 Мойва холодного копчення
15 Оселедець холодного копчення
16 Оселедець холодного копчення у вакуумній упаковці
17 Пеленгас холодного копчення
18 Пеленгас напівпласт холодного копчення
19 Пеленгас філе холодного копчення
20 Салака холодного копчення
21 Скумбрія без голови холодного копчення
22 Скумбрія без голови холодного копчення вакуумній упаковці
23 Скумбрія шматок холодного копчення
24 Ставрида пласт без голови холодного копчення «Кіперс»
25 Ставрида тушка холодного копчения
26 Ставрида тушка холодного копчення
27 Ставрида тушка холодного копчення у вакуумній упаковці
28 Сьомга філе шматочки холодного копчення у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка)
29 Тюлька холодного копчення
30 Тюлька холодного копчення 1/150
31 Форель філе шматочки холодного копчення у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка)

Риба гарячого копчення

1 Горбуша шматок гарячого копчення
2 Масляна стейк гарячого копчення
3 Оселедець гарячого копчення
4 Пеленгас гарячого копчення
5 Салака гарячого копчення
6 Скумбрія гарячого копчення
7 Скумбрія рулет ароматний зі спеціями гарячого копчення
8 Ставрида тушка гарячого копчення

Риба в’ялена

1 Бичок в’ялений
2 Бичок в’ялений 1/500
3 Бичок в’ялений 1/200
4 Бичок філе в’ялене 1/50
5 Вобла в’ялена
6 Вобла вяленая 1/200
7 Вобла в’ялена1/200
8 Вобла в’ялена фасована
9 Густера в’ялена
10 Лящ вяленый фасованный
11 Лящ в’ялений
12 Лящ в’ялений фасований
13 Мойва в’ялена
14 Тюлька в’ялена

Пресерви

1 Лосось слабосолений філе шматочки в олії 1/180
2 Мідії в олії з овочами 1/200
3 Морепродукти в олії зі спеціями (мідії)1/200
4 Оселедець підкопчений філе шматочки в олії 1/200
5 Оселедець слабосолений філе шматочки в маринаді з овочами 1/200
6 Оселедець слабосолений філе шматочки з ароматними духмяними травами в олії 1/200
7 Оселедць слабосолений філе шматочки в олії «Цибулька» 1/500
8 Оселедець слабосолений філе шматочки в олії 1/180
9 Оселедець слабосолений філе шматочки в олії 1/200
10 Оселедць слабосолений філе шматочки «Цибулинка» 1/200
11 Оселедць слабосолений шматочки в оцтово-олійній заливці 1/400
12 Оселедць слабосолений шматочки зі спеціями 1/1200
13 Оселедець філе шматочки «По-шведськи» 1/180
14 Оселедець філе шматочки в банкетному соусі 1/200
15 Оселедець філе шматочки у винному соусі 1/200
16 Оселедець філе шматочки в гірчичному соусі 1/200
17 Оселедець філе шматочки в яблучному соусі 1/200
18 Оселедець пряного посолу 1/1000
19 Скумбрія слабо солена шматочки в оцтоволійній заливці 1/400
20 Скумбрія тушка пряного посолу 1/1000
21 Ставрида філе підкопчена в олії з лимоном 1/200
22 Сьомга слабо солена філе шматочки в олії 1/180
23 Філе оселедця слабосолене зі спеціями Ніжне 1/1200
24 Філе оселедця слабо солена зі спеціями Ніжне 1/400

Морепродукти

1 Ікра кети
2 Мідії олії з овочами
3 Салат з морської капусти маринований
4 Салат з морської капусти з мідіями в оцтово-олійній заливці 1/200
5 Салат з морської капусти Сахалінський
6 Салат з морської капусти Сахалінський 1/300

Риба свіжоморожена

1 Аргентина свіжоморожена
2 Бичок свіжоморожений
3 Голови скумбрії свіжоморожені
4 Голови ляща свіжоморожені
5 Горбуша свіжоморожена
6 Густера свіжоморожена
7 Кальмар цілий свіжоморожений 200-300
8 Кижуч свіжоморожений
9 Кинг-клип свіжоморожений
10 Лящ свіжоморожений
11 Мінтай свіжоморожений без голови
12 Мойва свіжоморожена
13 Нототенія свіжоморожена
14 Оселедець свіжоморожений 200-300
15 Оселедець свіжоморожений 350+
16 Оселедець свіжоморожений 300+
17 Оселедець філе свіжоморожене
18 Пангасіус філе свіжоморожене
19 Пеленгас тушка свіжоморожена
20 Сайда без голови свіжоморожена
21 Скумбрія без голови свіжоморожена 300-500
22 Скумбрія з головою свіжоморожена 400-600
23 Ставрида свіжоморожена
24 Ставрида свежемороженая 600+
25 Сьомга свіжоморожена 5-6
25 Сьомга свіжоморожена 6-7
26 Форель свіжоморожена 0,9-1,8

Інша продукція

1 Набір до пива 1/100
2 Набір до пива 1/200

Упаковка і доставка продукції

Фахівці ПрАТ «Чернигівриба» працюють на сучасному високотехнологічному обладнанні і неухильно піклуються про свіжість і якість готової продукції, що починається з її упаковки за допомогою вакууму і закінчується доставкою споживачеві спеціалізованим транспортом, оснащеним холодильними установками.

Сировина для виробництва продукції

Першочергову увагу ПрАТ «Чернигівриба» приділяє відбору сировини для виробництва своєї продукції: ми використовуємо свіжоморожену скумбрію та оселедець атлантичні, ставриду, сьомгу, горбушу, лосось, пеленгас, хек, кальмари, мідії та інші морепродукти. Океанічна риба є екологічно чистою, процес її технологічної обробки починається відразу ж після вилову, що дозволяє отримати дуже якісний продукт. Одна з новітніх технологій такої обробки – це шокова заморозка, яка зберігає свіжість щойно спійманої риби на протязі всього ланцюжка – від сортування до доставки її споживачеві.

Рибний білок в дієтології високо цінується, завдяки меншій кількості сполучних волокон, ніж у м’ясі. Тому він краще і швидше засвоюється і перетравлюється. Також риба містить велику кількість жирних кислот, вітамін D, фосфор, фтор, калій і селен – незамінних речовин і мікроелементів, що благотворно і комплексно впливають на здоров’я людини. Більш того, м’ясо риби набагато менш калорійне в порівнянні з м’ясом тварин, навіть якщо брати до розгляду найжирніші її сорти. І всі без вийнятку морепродукти містять йод, що позитивно позначається на роботі щитовидної залози.

Асортимент готової продукції

В асортименті ПрАТ «Чернигівриба» є продукція виготовлена, як традиційно, так і за оригінальною рецептурою, що дає змогу споживачу насолодитися різноманітністю і багатством смаку. Технологія виробництва продукції базується на натуральних складових і використанні якісної сировини: посол – це сіль, цукор і вода, копчення – це деревна тирса, спеції – це перець, морква та інші, вирощені, а не синтезовані.

Особливе місце займають рибні пресерви – продукт, який не пройшов термічну обробку, а тому зберіг максимально можливу кількість поживних речовин і натуральні смакові властивості. У приготуванні рибних пресервів ми використовуємо комбінації з овочів, фруктів, пряних трав і спецій, оригінальні види соусів і оцтово-масляних заливок. Слабосолоне, пряне або мариноване, цільне або розділене на шматочки рибне філе робить неповторним, вишуканим і апетитним будь який стіл.

Шанувальники традиційних страв можуть оцінить різні види солоної, копченої (гарячого і холодного копчення), в’яленої риби нашого виробництва. Така риба гарна і у вигляді самостійного продукту, і як інгредієнт для інших страв – рибних асорті і салатів.

Ну і, звичайно ж, ми не забули про любителів самостійного створення кулінарних шедеврів: для них передбачений широкий асортимент свіжомороженої риби і морепродуктів, що дасть їм можливість втілити в життя будь-який рецепт – від традиційних рибних котлет до сьомги на грилі з овочами, пікантного шніцеля з меленої риби, скумбрії в соусі з печериць або кальмарів по-грецьки.