Продукція
Нашими технологами розроблено широкий асортимент продукції, що задовольнить будь-який смак:
- Риба солена в асортименті;
- Риба в’яленая в асортименті;
- Риба холодного та гарячого копчення в асортименті;
- Рибні пресерви (філе шматочки в різних заливках і соусах);
- Салати з морської капусти з різними наповнювачами.
Повний перелік нашої продукції
- Риба солона
- Риба холодного копчення
- Риба гарячого копчення
- Риба в’ялена
- Пресерви
- Морепродукти
- Свіжоморожена риба
- Інша продукція
Риба солона
1 | Форель філе шматочки слабосолена у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка) |
2 | Кілька пряного посолу |
3 | Кілька слабосолена Південна |
4 | Оселедець атлантичний слабосолений |
5 | Оселедець слабосолений 350+ |
6 | Оселедець слабосолений у вакуумній упаковці 300+ |
7 | Оселедець слабосолений у вакуумній упаковці 350+ |
8 | Оселедець слабосолений у вакуумній упаковці 400+ |
9 | Оселедець пряного посолу |
10 | Оселедець пряного посолу 350+ |
11 | Оселедець пряного посолу у вакуумній упаковкці 350+ |
12 | Салака пряного посолу |
13 | Скумбрія без голови слабосолена у вакуумній упаковці |
14 | Скумбрія без голови слабосолена |
15 | Ставрида тушка слабосолена зі спеціями Ніжна |
16 | Сьомга слабосолена филе без шкіри у вакуумной упаковке 1/300 |
17 | Сьомга слабосолена філе без шкіри у вакуумній упаковці 1/500 |
18 | Сьомга слабосолена філе без шкіри у вакуумній упаковці |
19 | Сьомга слабосолена філе шматочки у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка) |
20 | Сьомга слабосолена філе зі шкірою |
21 | Тюлька слабосолена зі спеціями Ніжна 1/200 |
22 | Тюлька слабосолена |
Риба холодного копчення
1 | Бичок холодного копчення |
2 | Горбуша тушка холодного копчення |
3 | Кальмар філе холодного копчення |
4 | Кальмар філе холодного копчення в у вакуумнійй упаковці 1/300 |
5 | Кілька холодного копчення |
6 | Лящ без голови холодного копчення у вакуумній упаковці |
7 | Лящ з головою холодного копчення у вакуумній упаковці |
8 | Лящ з головою холодного копчення |
9 | Лящ пласт без голови холодного копчения |
10 | Масляна стейк холодного копчення |
11 | Масляна філе холодного копчення у вакуумній упаковці 1/300 |
12 | Масляна філе шматок холодного копчення |
13 | Масляна черевця холодного копчення |
14 | Мойва холодного копчення |
15 | Оселедець холодного копчення |
16 | Оселедець холодного копчення у вакуумній упаковці |
17 | Пеленгас холодного копчення |
18 | Пеленгас напівпласт холодного копчення |
19 | Пеленгас філе холодного копчення |
20 | Салака холодного копчення |
21 | Скумбрія без голови холодного копчення |
22 | Скумбрія без голови холодного копчення вакуумній упаковці |
23 | Скумбрія шматок холодного копчення |
24 | Ставрида пласт без голови холодного копчення «Кіперс» |
25 | Ставрида тушка холодного копчения |
26 | Ставрида тушка холодного копчення |
27 | Ставрида тушка холодного копчення у вакуумній упаковці |
28 | Сьомга філе шматочки холодного копчення у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка) |
29 | Тюлька холодного копчення |
30 | Тюлька холодного копчення 1/150 |
31 | Форель філе шматочки холодного копчення у вакуумній упаковці 1/100 (нарізка) |
Риба гарячого копчення
Риба в’ялена
1 | Бичок в’ялений |
2 | Бичок в’ялений 1/500 |
3 | Бичок в’ялений 1/200 |
4 | Бичок філе в’ялене 1/50 |
5 | Вобла в’ялена |
6 | Вобла вяленая 1/200 |
7 | Вобла в’ялена1/200 |
8 | Вобла в’ялена фасована |
9 | Густера в’ялена |
10 | Лящ вяленый фасованный |
11 | Лящ в’ялений |
12 | Лящ в’ялений фасований |
13 | Мойва в’ялена |
14 | Тюлька в’ялена |
Пресерви
1 | Лосось слабосолений філе шматочки в олії 1/180 |
2 | Мідії в олії з овочами 1/200 |
3 | Морепродукти в олії зі спеціями (мідії)1/200 |
4 | Оселедець підкопчений філе шматочки в олії 1/200 |
5 | Оселедець слабосолений філе шматочки в маринаді з овочами 1/200 |
6 | Оселедець слабосолений філе шматочки з ароматними духмяними травами в олії 1/200 |
7 | Оселедць слабосолений філе шматочки в олії «Цибулька» 1/500 |
8 | Оселедець слабосолений філе шматочки в олії 1/180 |
9 | Оселедець слабосолений філе шматочки в олії 1/200 |
10 | Оселедць слабосолений філе шматочки «Цибулинка» 1/200 |
11 | Оселедць слабосолений шматочки в оцтово-олійній заливці 1/400 |
12 | Оселедць слабосолений шматочки зі спеціями 1/1200 |
13 | Оселедець філе шматочки «По-шведськи» 1/180 |
14 | Оселедець філе шматочки в банкетному соусі 1/200 |
15 | Оселедець філе шматочки у винному соусі 1/200 |
16 | Оселедець філе шматочки в гірчичному соусі 1/200 |
17 | Оселедець філе шматочки в яблучному соусі 1/200 |
18 | Оселедець пряного посолу 1/1000 |
19 | Скумбрія слабо солена шматочки в оцтоволійній заливці 1/400 |
20 | Скумбрія тушка пряного посолу 1/1000 |
21 | Ставрида філе підкопчена в олії з лимоном 1/200 |
22 | Сьомга слабо солена філе шматочки в олії 1/180 |
23 | Філе оселедця слабосолене зі спеціями Ніжне 1/1200 |
24 | Філе оселедця слабо солена зі спеціями Ніжне 1/400 |
Морепродукти
1 | Ікра кети |
2 | Мідії олії з овочами |
3 | Салат з морської капусти маринований |
4 | Салат з морської капусти з мідіями в оцтово-олійній заливці 1/200 |
5 | Салат з морської капусти Сахалінський |
6 | Салат з морської капусти Сахалінський 1/300 |
Риба свіжоморожена
1 | Аргентина свіжоморожена |
2 | Бичок свіжоморожений |
3 | Голови скумбрії свіжоморожені |
4 | Голови ляща свіжоморожені |
5 | Горбуша свіжоморожена |
6 | Густера свіжоморожена |
7 | Кальмар цілий свіжоморожений 200-300 |
8 | Кижуч свіжоморожений |
9 | Кинг-клип свіжоморожений |
10 | Лящ свіжоморожений |
11 | Мінтай свіжоморожений без голови |
12 | Мойва свіжоморожена |
13 | Нототенія свіжоморожена |
14 | Оселедець свіжоморожений 200-300 |
15 | Оселедець свіжоморожений 350+ |
16 | Оселедець свіжоморожений 300+ |
17 | Оселедець філе свіжоморожене |
18 | Пангасіус філе свіжоморожене |
19 | Пеленгас тушка свіжоморожена |
20 | Сайда без голови свіжоморожена |
21 | Скумбрія без голови свіжоморожена 300-500 |
22 | Скумбрія з головою свіжоморожена 400-600 |
23 | Ставрида свіжоморожена |
24 | Ставрида свежемороженая 600+ |
25 | Сьомга свіжоморожена 5-6 |
25 | Сьомга свіжоморожена 6-7 |
26 | Форель свіжоморожена 0,9-1,8 |
Інша продукція
1 | Набір до пива 1/100 |
2 | Набір до пива 1/200 |
Упаковка і доставка продукції
Фахівці ПрАТ «Чернигівриба» працюють на сучасному високотехнологічному обладнанні і неухильно піклуються про свіжість і якість готової продукції, що починається з її упаковки за допомогою вакууму і закінчується доставкою споживачеві спеціалізованим транспортом, оснащеним холодильними установками.
Сировина для виробництва продукції
Першочергову увагу ПрАТ «Чернигівриба» приділяє відбору сировини для виробництва своєї продукції: ми використовуємо свіжоморожену скумбрію та оселедець атлантичні, ставриду, сьомгу, горбушу, лосось, пеленгас, хек, кальмари, мідії та інші морепродукти. Океанічна риба є екологічно чистою, процес її технологічної обробки починається відразу ж після вилову, що дозволяє отримати дуже якісний продукт. Одна з новітніх технологій такої обробки – це шокова заморозка, яка зберігає свіжість щойно спійманої риби на протязі всього ланцюжка – від сортування до доставки її споживачеві.
Рибний білок в дієтології високо цінується, завдяки меншій кількості сполучних волокон, ніж у м’ясі. Тому він краще і швидше засвоюється і перетравлюється. Також риба містить велику кількість жирних кислот, вітамін D, фосфор, фтор, калій і селен – незамінних речовин і мікроелементів, що благотворно і комплексно впливають на здоров’я людини. Більш того, м’ясо риби набагато менш калорійне в порівнянні з м’ясом тварин, навіть якщо брати до розгляду найжирніші її сорти. І всі без вийнятку морепродукти містять йод, що позитивно позначається на роботі щитовидної залози.
Асортимент готової продукції
В асортименті ПрАТ «Чернигівриба» є продукція виготовлена, як традиційно, так і за оригінальною рецептурою, що дає змогу споживачу насолодитися різноманітністю і багатством смаку. Технологія виробництва продукції базується на натуральних складових і використанні якісної сировини: посол – це сіль, цукор і вода, копчення – це деревна тирса, спеції – це перець, морква та інші, вирощені, а не синтезовані.
Особливе місце займають рибні пресерви – продукт, який не пройшов термічну обробку, а тому зберіг максимально можливу кількість поживних речовин і натуральні смакові властивості. У приготуванні рибних пресервів ми використовуємо комбінації з овочів, фруктів, пряних трав і спецій, оригінальні види соусів і оцтово-масляних заливок. Слабосолоне, пряне або мариноване, цільне або розділене на шматочки рибне філе робить неповторним, вишуканим і апетитним будь який стіл.
Шанувальники традиційних страв можуть оцінить різні види солоної, копченої (гарячого і холодного копчення), в’яленої риби нашого виробництва. Така риба гарна і у вигляді самостійного продукту, і як інгредієнт для інших страв – рибних асорті і салатів.
Ну і, звичайно ж, ми не забули про любителів самостійного створення кулінарних шедеврів: для них передбачений широкий асортимент свіжомороженої риби і морепродуктів, що дасть їм можливість втілити в життя будь-який рецепт – від традиційних рибних котлет до сьомги на грилі з овочами, пікантного шніцеля з меленої риби, скумбрії в соусі з печериць або кальмарів по-грецьки.