найближче море
 
 
Чернігів, вул. Старобелоуська 69
т. (0462) 930-800




Пресерви


Рибні пресерви – це продукт, що не пройшов етап стерилізації (термічну обробку), розфасований і герметично упакований. Завдяки відсутності термічної обробки в рибних пресервах зберігається більша кількість білків, вітамінів, мінеральних речовин і мікроелементів, ніж у консервах. Так само, через відсутність високотемпературної обробки і, тим самим, спрощення технологічного ланцюжка, пресерви набули широкого поширення. Однак, саме тому вони мають незначний термін зберігання.

У результаті природного дозрівання оселедця під час посолу без застосування дозрівателів, філе має ніжну, але в той же час пружну консистенцію протягом усього терміну реалізації. А високоякісна соняшникова олія високого ступеня очищення без холестерину – ідеальна основа для будь-яких страв, у тому числі рибних.

Виготовлення рибних пресервів – один з провідних напрямів виробництва ПрАТ «Чернигівриба», яке в більшості своїй представлено пресервами з філе оселедця в олії, упакованого в прозору пластикову тару, що дозволяє в повній мірі оцінити зовнішній вигляд і якість апетитних шматочків оселедця, з барвистими інноваційними етикетками.

Всі асортиментні позиції пресервів виробляються з високоякісного обесшкуреного і просоленого в тузлуці протягом 48-72 годин філе оселедця з розмірним рядом: 4-7, 6-10 і жирністю не менше 12%. Філе нарізається і закладається в тару різної ємкості в залежності від попиту покупця на дану продукцію, вага нетто яких: 200г, 300г, 500г.

Маринади готуються за оригінальними рецептами, розробленими нашими технологами, з натуральних інгредієнтів. Смакові якості максимально відповідають ТУ, а також споживчими вподобанням з точки зору вмісту солі. Для отримання пресервами більш вишуканого смаку використовуються натуральні овочі (свіжі і сухі), а також суміші натуральних запашних спецій з травами (майоран, чабер, петрушка, орегано, кріп, базилік, насіння коріандру та інші), які надають оселедцю свій оригінальний неповторний смак, пікантний аромат і гостроту, і в той же час підкреслюють його натуральність. Заливки виконані на основі спеціально обробленого соняшникового масла, що залишає приємний післясмак. У разі пресервів з підкопченого філе, дана операція виконується за допомогою натурального диму.

Смакові і ароматичні добавки, які використовуються при виготовленні пресервів, дозволяють нам розширити свій асортимент продукції з філе оселедця, який складається з:

  • філе оселедця в олії
  • філе оселедця підкопчене в олії
  • філе оселедця в олії зі спеціями
  • філе оселедця з грибами
  • філе оселедця з маслинами
  • філе оселедця з лимоном
  • філе оселедця в олії «Цибулька»

Високоякісна сировина і різноманітні заливки з масла, з’єднані в пресервах, подарують незабутнє задоволення всім любителям риби, будуть не зайвими на будь якому святковому столі і значно заощадять час господинь.