Технологія
ПрАТ «Чернигівриба» здійснює виробництво пресервів за класичними технологіями і ДСТами, без додавання барвників і стабілізаторів, із застосуванням тільки натуральних смакових добавок і високоякісного рослинного масла.
Наше підприємство має атестат виробництва, при отриманні якого враховувалися всі елементи комплексної системи контролю якості і проводився аналіз несприятливих факторів на виробництві.
Наша продукція знаходиться під постійним контролем за дотриманням стандартів безпеки з боку санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служб.
На підприємстві особлива увага приділяється виробничій санітарії та гігієни, а також технологічній дисципліні. Особлива гордість нашого підприємства – наші фахівці – люди з великим досвідом і знаннями в області виробництва продуктів з риби.